Statii radio Iasi 875.00 Ron President Walker ASQ Iasi President Walker Dacia Service Iasi Duster


Statie Radio CB Iasi duster,dacia,service,iasi,original,piese,schimb,omologat,autorizat,agreeat,bras,caremil,revizii,logan,sandero,mcv,depozit,atelier,oferta,statie,statii,radio,iasi,president,walker,asq,prezident,wokar,,,,, Magazinul de Statii Radio Iasi

Momementan activitatea comerciala a companiei pentru acest domeniu de activitate s-a incheiat. Atelierul de statii radio a fost desfintat. Acest site web ramane doar o prezentare informativa fara posibilitatea plasarii de comenzi. Va multumim pentu intelegere!

Ghid Statii Radio CB


Statii Radio


Statii radio de putere

In Romania legal aveti voie sa utilizati echipamente radio cb care emit MAXIM 4 WATTI. In cazul in care detineti echipamente (statii, amplificatoare)cu puteri mai mari de 4 watti, va recomandam sa le folositi doar in tarile unde acest lucru este permis, in caz contrar riscati sa fiti amendat contraventional.

Articole utile


Statie Radio President Walker ASQ

Statie radio CB > Statie radio President > President Walker ASQ
STATIE RADIO CB PRESIDENT WALKER ASC

Parerea noastra: Cea mai potrivita statie radio cb, care este prima in lista recomandarilor noastre !!! Daca aveti bugetul necesar va recomandam sa recomandam acest echipament care va functiona ani buni in parametrii optimi oferindu-va o receptie si o transmisie de calitate net superioara

Caracteristici principale statie radio President Walker ASC
- Multiple standarde de tara
- Buton de comutare banda (FM / AM)
- Display LCD
- Ajustare volum si pornire / oprire statie
- Squelch manual si automat (ASC)
- Signal/RF vu-meter (indicator clasic pentru puterea de emisie/receptie)
- Canale de urgenta 9 / 19
- Afisare canale
- Public Address (PA, posibilitatea de a emite in afara habitaclului cu un difuzor)
- Automatic Noise Limiter (ANL, reduce zgomotele de fundal)
- Noise Blanker (NB, reduce zgomotelor de pe fundal)
- Mic Gain (ajustarea sensibilitatii microfonului)
- Rf Gain (ajustarea sensibilitatii receptiei antenei)
- Mufa pentru difuzor extern
- Mufa pentru microfon externStatia radio CB a celor de la President, Walker ASC face parte din segmentul mediu cu dotari si functii specifice segmentului premium. Posibilitaea operarii in 80 de canale in benzile AM/FM si 4 Watt puterea instalata o recomanda utilizatorilor ce nu sunt la prima statie CB oferind performante notabile in orice conditii de operare.

Panoul frontal este dominat de butoane si comutatoare, mari, fabricate dintr-un plastic placut la atingere. Cu ajutorul butoanelor putem porni/opri statia auto precum si modifica volumul acesteia. Cu ajutorul comutatoarelor putem activa/opri/schimba o parte din functii. V-meter-ul, indicatorul ce prezinta puterea semnalului de emisie/receptie, este unul clasic conferindu-i statiei radio CB auto un aer de vechi ce se imbina perfect cu tehnologia de ultima ora. Pentru a evidentia transmiterea/receptia unui mesaj, exista un led, de culoare verde, ce atentioneaza conducatorul atunci cand volumul este redus. Prezenta PA-ului, mai exact Public Address reprezinta optiunea de a conecta un difuzor extern ce poate fi folosit in caz de urgenta.

Modelul President Walker ASC ofera o comunicatie de exceptie ce este realizata cu ajutorul unei palete generoase de functii. NB/ANL adica Noise Blanker si Automatic Noise Limiter fac posibila comunicatia prin intermediul radio transmisiunilor fara specificele sunete de fundal (paraziti) ce apar, de cele mai multe ori, din cauza sistemului electric al autovehicului/prezente in apropiere. O alta functie inovatoare o reprezinta ASC-ul sau Automatic Squelch Control cu utilizare dubla: in mod automat sau manual. Acesta permite analiza continua a receptiei semnalului si prezenta zgomotelor de fond avand ca obiectiv reducerea la un nivel acceptabil al parazitilor in momentul in care utilizatorul nu foloseste efectiv statia CB (cand nu se comunica). Modulul manual al acesteia este destinat utilizatorilor experimentati, ce isi doresc o reglare custom, in raport cu preferintele fiecaruia.

Microfonul cu care este echipata statia emisie receptie CB, din fabrica, prezinta 2 butoane in partea de sus ce ajuta foarte mult conducatorul autovehicului atunci cand ambele maini sunt ocupate. Astfel, se pot schimba canalele in care se comunica foarte simplu si usor. Conectand statia radio auto la o antena ce ofera un castig G peste medie sau ridicat poate oferi o experienta in comunicare precum si o performanta de exceptie indiferent de conditiile de utilizare fie ele intese sau ocazionale.RECOMANDARE:
- Utilizati o montura de magnet mare de 16 cm pentru viteze mai mari de 150 km/ora
- Utilizati o Antena Midland Alan 9 Plus (S9) cu Gain de 4 db pentru o repeptie mult mai buna si o transmisie mai puternica sau chiar o antena Sirio Megawatt 3000/4000

La achizitionarea unui pachet de produse veti primi:
- Ghid practic de utilizare a frecventei radio (solicitarea de informatii, oferirea de informatii, etc),
- Manualul de utilizare in limba romana
- CERTIFICATELE DE CONFORMITATE (pentru prezentarea lor organelor de control)
- Garantia legala
- Factura si bon fiscal

GARANTIA SE ACORDA IN CONDITIILE IN CARE
- se asigura montajul acestora de catre echipa noastra sau parteneri autorizati
- se configureaza corespunzator setrile statiei pe frecventele de functionare
- se calibrarea frecventa de lucru a antenei de catre echipa noastra sau parteneri autorizati
- se respecta instructiunile primare de utilizare a echipamentelor
- se respecta conditiile de mentenanta a echipamentelor

Garantia oferita de producator este de 5 ani, daca achizitionati statia impreuna cu o antena CB President pe acceasi factura / bon fiscal, altfel Garantie comerciala este de 2 ani.


Oferta este valabila in limita stocului alocat.
In Romania, legal este utilizarea statiilor radio de 4 watti astfel nu va recomandam sa utilizati mai mult de 4 watti la emisie.Producator: President
 Da Produs nou  
7395 afisari

Etichete: president, walker, asq, prezident, wokar,

Comanda President Walker ASQ cu livrare si montaj in Iasi

Cod produs: EMSPW
Pret 875.00 Ron
Pretul produselor nu include TVA deoarece compania noastra nu este platitoare de TVA


Comanda acum President Walker ASQ

INFO LINE Statii Radio 0752 404 328
Ghid utilizare Statie Radio
Statie radio de putere
In Romania legal aveti voie sa utilizati echipamente radio cb care emit MAXIM 4 WATTI. In cazul in care detineti echipamente (statii, amplificatoare)cu puteri mai mari de 4 watti, va recomandam sa le folositi doar in tarile unde acest lucru este permis, in caz contrar riscati sa fiti amendat contraventional.
Statii Radio CB
- Accesorii pentru statii radio
- Statie radio CB
- Antene radio CB
- Auto - Accesorii electronice
Statii Radio Iasi
- Statie radio Albrecht
- Statie radio Magnum
- Statie radio Maxon
- Statie radio Midland
- Statie radio PNI
- Statie radio President
- Statie radio TTI
- Statii radio Bytrex
- Statiie radio Stryker
Informatii utile
- Demo live statii radio Iasi...
- Cum functioneaza noile radare ...
- Cum lucreaza antenele in gener...
- Gain sau Castigul unei antene ...
- SWR & Reflectanta la statii ra...
- Cum alegem antena pentru stati...

Atentionare comerciala: Pretul produselor este cel afisat pe site doar in conditiile in care acesta nu este cuprins in oferta saptamanii si nu este la vanzare la un alt pret (mai mic sau mai mare). Valabilitatea ofertei comerciale a produselor afisate pe site si cuprinse in oferta saptamanii este de 24 de ore de la prezentare si in limita stocului.

Cum cumpar/comand | Cum platesc | Livrare | Garantie | Termeni | Contact | Harta site Sitemap
Produs de Consultanta GDPR © Curs DPO ANPC: 021/9551

Euro Market prin Elmarcont srl © din 2009 Toate drepturile rezervate.Curs Dezvoltare Durabila COR 242232 Online | Rapid Transformational Therapy - RTT Therapy Ana's Therapy | Implementare ESG Raportare ESG Kit Esg |