Statii radio Iasi Statii radio IasiCum functioneaza noile radare si cum pot fi detec


Statie Radio CB Iasi magazin,depozit,atelier,oferta,statie,statii,radio,iasi,detector,radar,radare,noi,cum,functioneaza,noile,, Magazinul de Statii Radio Iasi

Toate statiile radio comandate impreuna cu antena beneficaza de serviciul de MONTAJ si CALIBRAREA antenei statiei radio GRATUIT! Livrarile, interventiile, montajul si calibrarile se realizeaza in baza unei programari in prealabil, ce poate fi efectuata la 0752 404 328.


Momentan activitatea de comert a siteului este suspendata. Va multumim pentru intelegere.

Get Adobe Flash player

Cum functioneaza noile radare si cum pot fi detectate ?


Noile radare au 2 moduri de functionare:
1. Modul automat – COMPLET DETECTABIL de catre orice detector de radar
2. Modul “stand by” – radarul poate fi activare manuala de catre operator.

a. Vehiculul aflat in zona supravegheata are sanse reduse de a micsora viteza in timp util, deci NU MERGETI IN CAPUL COLOANEI DE MASINI!

b. CELELALTE AUTOVEHICULE VOR FI AVERTIZATE DE CATRE DETECTOARELE DE RADAR si pot incerca reducerea vitezei in scopul evitarii oricarei amenzi, atentie la cine sta in spatele dvs pentru a evita un accident.

click pentru detalii statii radio iasi

In exemplificarea de mai sus distingem cateva situatii:
Semnalul radar este perceput de autoturismul Albastru din planul indepartat (sensul opus de mers), daca acesta detine orice detector radar si daca radarul functioneaza in modul automat, ina cest mod practic comportandu-se ca si vechile sisteme de radar.

Autovehicul Gri se aflata in zona de masurare a vitezei (sensul opus de mers) si este vizat pentru efectuarea masuratorii, moment in care se va percepe semnalul radar. Zona de fotografiere si masurarea vitezei, reglata de operator este intre 200 si 300 metri. Autoturismul Albstru de pe sensul nostru de mers, cel cu echipajul de politie, se afla si el in zona de preluare imagini, deci poate fi si el vizat.

Autoturismul Verde de pe sensul nostru de deplasare, daca a depasit distanta de 1000-1500 metri dintre acesta si echipajul de politie, atunci poate sa fi iesit din raza de actiune a acetora, dar inca mai percepe semnaul radar pe detector. Atentie totusi la radarele in cascada.

Autoturismul alb de pe sensul celalalt de deplasare a trecut de zona de preluare de imagini.

Acum sunt de 3 ori mai multe radare: 250 modele vechi + 520 modele noi
MODURILE DE FUNCTIONARE A NOILOR RADARE


Radar in MOD AUTOMAT - emisie continua - se comporta ca si vechile detectoare
COMPLET DETECTABIL - FARA RISCURI DE AMENZI

Aparatul radar permanent pornit – antena radarului emite continuusemnal in banda K– PERMITE DETECTIA LUI CU ORICE DETECTOR DE RADAR (Cobra, Whistler, Beltronics).

Camera video focalizeaza o zona ( de ex. 250 m fata de pozitia radarului). Viteza de deplasare va fi masurata doar pentru masinile din zona supravegheata, pentru restul nu se vor face masuratori.

La identificarea unui vehicul care ruleaza cu viteza peste limita maxima stabilita, aparatul radar va inregistra automat informatia video pe HDD.

Acest mod de functionare este identic cu cel al radarelor vechi, detectabil de catre orice radar existent in piata (Cobra, Whistler, Beltronics).

Radar in MOD MANUAL/STAND BY - DETECTABIL DAR NU VA LASA TIMP DE REACTIE
Recomandare: NU stati in capul coloanei:
RISCURI MARI DE AMENDA

Camera video focalizeaza o anumita zona (de ex. 250 m fata de pozitia radarului). Viteza de deplasare va fi masurata doar pentru masinile din zona supravegheata, pentru restul nu se vor face masuratori.

Declansarea aparatului radar se face de catre operator pentru a inregistra vehiculul care PARE a circula cu viteza ridicata.
- Aparatul radar va inregistra automat imaginile.
- La declansarea aparatului radar toate masinile care au detector de radar vor afla despre pornirea supravegherii.
- Prima masina din coloana va avea cel mai mare risc de a nu putea reduce viteza in timp util pentru evitarea unei amenzi.
-Masinile care nu se afla in capul coloanei vor fi avertizate si vor avea timp pentru incetinire.

Acest mod de functionare seamana cu practica obturarii antenei radarului vechi.

TEHNOLOGIA FOLOSITA LA NOILE RADARE


Radarele emit microunde electomagnetice si folosesc reflexia acestora pentru a determina viteza vehiculelor fata de antena. Mai multe detalii pe – http://ro.wikipedia.org/wiki/RADAR

CE ESTE MODUL POP ?


Un mod imprecis de stabilire a vitezei unui vehicul in trafic care foloseste pulsuri de scurta durata. Folosind puteri scazute ale antenei radarului, se determina o viteza aproximativa a vehiculului. Daca viteza masurata in acest mod este mai mare decat limita legala, operatorul poate declansa manual aparatul radar la putere maxima, pentru o masurare exacta a vitezei autovehiculului.

- Modul POP scade sensibilitatea si viteza de reactie a detectorului tau!
- Modul POP trebuie dezactivat din detectorul tau!
- Radarele din Romania nu au modul POP!

CUM FUNCTIONEAZA UN DETECTOR DE RADAR?


Detectoarele de radar receptioneaza undele elecromagnetice emise de catre radare si avertizeaza soferul de existenta acestora. Soferul primeste avertizarea inainte de a ajunge in zona in care radarul este focalizat si poate regal viteza de deplasare conform reglementarilor rutiere.43448 citiri | Publicat in data de 05 Septembrie 2010 |detector,radar,radare,noi,cum,functioneaza,noile,INFO LINE Statii Radio 0752 404 328
Ghid utilizare Statie Radio
Statie radio de putere
In Romania legal aveti voie sa utilizati echipamente radio cb care emit MAXIM 4 WATTI. In cazul in care detineti echipamente (statii, amplificatoare)cu puteri mai mari de 4 watti, va recomandam sa le folositi doar in tarile unde acest lucru este permis, in caz contrar riscati sa fiti amendat contraventional.
Magazin Online de Statie Radio CB
- Accesorii pentru statii radio
- Statie radio CB
- Antene radio CB
- Auto - Accesorii electronice
Statie Radio Iasi
- Statie radio Albrecht
- Statie radio Magnum
- Statie radio Maxon
- Statie radio Midland
- Statie radio PNI
- Statie radio President
- Statie radio TTI
- Statii radio Bytrex
- Statiie radio Stryker
Informatii utile
- Demo live statii radio Iasi...
- Cum functioneaza noile radare ...
- Cum lucreaza antenele in gener...
- Gain sau Castigul unei antene ...
- SWR & Reflectanta la statii ra...
- Cum alegem antena pentru stati...

AM ACTUALIZAT Catalogul de STATII RADIO, antene si accesorii pentru statii radio CB Midland Alan Bytrex PNI Maxon Stryker President Magnum TTi Intek Stabo

Atentionare comerciala: Pretul produselor este cel afisat pe site doar in conditiile in care acesta nu este cuprins in oferta saptamanii si nu este la vanzare la un alt pret (mai mic sau mai mare). Valabilitatea ofertei comerciale a produselor afisate pe site si cuprinse in oferta saptamanii este de 24 de ore de la prezentare si in limita stocului.

Cum cumpar/comand | Cum platesc | Livrare | Garantie | Termeni | Contact | Harta site Sitemap
Piese de origine Dacia IasiPiese Auto TuningMagazinul de Anvelope Iasi Dacia Service Iasi
Produs de webdesign © Promovare ANPC: 021/9551

Euro Market Solutions srl © din 2009 Toate drepturile rezervate.