Statii radio Iasi Distanta de acoperire a unei statii radio CB Dacia Service Iasi Duster


Statie Radio CB Iasi duster,dacia,service,iasi,original,piese,schimb,omologat,autorizat,agreeat,bras,caremil,revizii,logan,sandero,mcv,depozit,atelier,oferta,statie,statii,radio,iasi,Distanta,acoperire,,,CB,,4w,watti,4wati, Magazinul de Statii Radio Iasi

Momementan activitatea comerciala a companiei pentru acest domeniu de activitate s-a incheiat. Atelierul de statii radio a fost desfintat. Acest site web ramane doar o prezentare informativa fara posibilitatea plasarii de comenzi. Va multumim pentu intelegere!

Un model mediu de statie radio CB

Distanta de acoperire a unei statii radio CB

La ce distanta bat aceste statii CB? (un model mediu)

Raza de actiune e dictata de antena, puterea e cam 4W standard la orice statie acreditata CE. Bine ca poti sa-i pui amplificator intre statie si antenna, e altceva dar nu e legal si nici nu face minuni daca nu ai antena bine reglata (calibrata), deci plan de masa bun si antena buna, bine reglata.

Pe scurt intre masini pe autostrada iei 15km mediu, poate si mai mult daca e vizibilitate radio buna, poate mai putin daca esti prin padure sau e zgomot mare in banda (propagare externa), oricum media e cam 15km.

Intre punct fix (antena de baza pe cladire) si vehicol se urca un 30-50kM. Iar daca esti pe un deal poti atinge si 100km. Eu din Bucuresti cu antena pe casa am vorbit acu cativa ani

Referitor la performante pot sa va spun ca la 4W ai o raza de actiune de 10-15 km in functie de configuratia terenului (camp, dealuri, curbe). In oras treba se schimba, raza de actiune scade dramatic din cauza blocurilor, 3-4 km in cel mai bun caz.

Legat de distante, si statia mea bate lejer 15-20 km, exceptie facand zona Bucurestiului unde este galagie mare in eter. Si asta cu President Florida, o antena de 45 cm inaltime. Asta este si motivul pentru care montez amplificatorul.70102 citiri | Publicat in data de 25 Martie 2010 |Distanta, acoperire, statii, radio, CB, statie, 4w, watti, 4wati, 10, wati, raza, antena, mica, mare , iasi, iasi

INFO LINE Statii Radio 0752 404 328
Ghid utilizare Statie Radio
Statie radio de putere
In Romania legal aveti voie sa utilizati echipamente radio cb care emit MAXIM 4 WATTI. In cazul in care detineti echipamente (statii, amplificatoare)cu puteri mai mari de 4 watti, va recomandam sa le folositi doar in tarile unde acest lucru este permis, in caz contrar riscati sa fiti amendat contraventional.
Statii Radio CB
- Accesorii pentru statii radio
- Statie radio CB
- Antene radio CB
- Auto - Accesorii electronice
Statii Radio Iasi
- Statie radio Albrecht
- Statie radio Magnum
- Statie radio Maxon
- Statie radio Midland
- Statie radio PNI
- Statie radio President
- Statie radio TTI
- Statii radio Bytrex
- Statiie radio Stryker
Informatii utile
- Demo live statii radio Iasi...
- Cum functioneaza noile radare ...
- Cum lucreaza antenele in gener...
- Gain sau Castigul unei antene ...
- SWR & Reflectanta la statii ra...
- Cum alegem antena pentru stati...

Atentionare comerciala: Pretul produselor este cel afisat pe site doar in conditiile in care acesta nu este cuprins in oferta saptamanii si nu este la vanzare la un alt pret (mai mic sau mai mare). Valabilitatea ofertei comerciale a produselor afisate pe site si cuprinse in oferta saptamanii este de 24 de ore de la prezentare si in limita stocului.

Cum cumpar/comand | Cum platesc | Livrare | Garantie | Termeni | Contact | Harta site Sitemap
Produs de Consultanta GDPR © Curs DPO ANPC: 021/9551

Euro Market prin Elmarcont srl © din 2009 Toate drepturile rezervate.Curs Dezvoltare Durabila COR 242232 Online | Rapid Transformational Therapy - RTT Therapy Ana's Therapy | Implementare ESG Raportare ESG Kit Esg |