Statii radio Iasi Statii radio IasiDistanta de acoperire a unei statii radio CB


Statie Radio CB Iasi magazin,depozit,atelier,oferta,statie,statii,radio,iasi,Distanta, acoperire, statii, radio, CB, statie, 4w, watti, 4wati, 10, wati, raza, antena, mica, mare , iasi, Magazinul de Statii Radio Iasi

Toate statiile radio comandate impreuna cu antena beneficaza de serviciul de MONTAJ si CALIBRAREA antenei statiei radio GRATUIT! Livrarile, interventiile, montajul si calibrarile se realizeaza in baza unei programari in prealabil, ce poate fi efectuata la 0752 404 328.


Momentan activitatea de comert a siteului este suspendata. Va multumim pentru intelegere.

Get Adobe Flash player

Un model mediu de statie radio CB

Distanta de acoperire a unei statii radio CB


La ce distanta bat aceste statii CB? (un model mediu)

Raza de actiune e dictata de antena, puterea e cam 4W standard la orice statie acreditata CE. Bine ca poti sa-i pui amplificator intre statie si antenna, e altceva dar nu e legal si nici nu face minuni daca nu ai antena bine reglata (calibrata), deci plan de masa bun si antena buna, bine reglata.

Pe scurt intre masini pe autostrada iei 15km mediu, poate si mai mult daca e vizibilitate radio buna, poate mai putin daca esti prin padure sau e zgomot mare in banda (propagare externa), oricum media e cam 15km.

Intre punct fix (antena de baza pe cladire) si vehicol se urca un 30-50kM. Iar daca esti pe un deal poti atinge si 100km. Eu din Bucuresti cu antena pe casa am vorbit acu cativa ani

Referitor la performante pot sa va spun ca la 4W ai o raza de actiune de 10-15 km in functie de configuratia terenului (camp, dealuri, curbe). In oras treba se schimba, raza de actiune scade dramatic din cauza blocurilor, 3-4 km in cel mai bun caz.

Legat de distante, si statia mea bate lejer 15-20 km, exceptie facand zona Bucurestiului unde este galagie mare in eter. Si asta cu President Florida, o antena de 45 cm inaltime. Asta este si motivul pentru care montez amplificatorul.46158 citiri | Publicat in data de 25 Martie 2010 |Distanta, acoperire, statii, radio, CB, statie, 4w, watti, 4wati, 10, wati, raza, antena, mica, mare , iasi, iasiINFO LINE Statii Radio 0752 404 328
Ghid utilizare Statie Radio
Statie radio de putere
In Romania legal aveti voie sa utilizati echipamente radio cb care emit MAXIM 4 WATTI. In cazul in care detineti echipamente (statii, amplificatoare)cu puteri mai mari de 4 watti, va recomandam sa le folositi doar in tarile unde acest lucru este permis, in caz contrar riscati sa fiti amendat contraventional.
Magazin Online de Statie Radio CB
- Accesorii pentru statii radio
- Statie radio CB
- Antene radio CB
- Auto - Accesorii electronice
Statie Radio Iasi
- Statie radio Albrecht
- Statie radio Magnum
- Statie radio Maxon
- Statie radio Midland
- Statie radio PNI
- Statie radio President
- Statie radio TTI
- Statii radio Bytrex
- Statiie radio Stryker
Informatii utile
- Demo live statii radio Iasi...
- Cum functioneaza noile radare ...
- Cum lucreaza antenele in gener...
- Gain sau Castigul unei antene ...
- SWR & Reflectanta la statii ra...
- Cum alegem antena pentru stati...

AM ACTUALIZAT Catalogul de STATII RADIO, antene si accesorii pentru statii radio CB Midland Alan Bytrex PNI Maxon Stryker President Magnum TTi Intek Stabo

Atentionare comerciala: Pretul produselor este cel afisat pe site doar in conditiile in care acesta nu este cuprins in oferta saptamanii si nu este la vanzare la un alt pret (mai mic sau mai mare). Valabilitatea ofertei comerciale a produselor afisate pe site si cuprinse in oferta saptamanii este de 24 de ore de la prezentare si in limita stocului.

Cum cumpar/comand | Cum platesc | Livrare | Garantie | Termeni | Contact | Harta site Sitemap
Piese de origine Dacia IasiPiese Auto TuningMagazinul de Anvelope Iasi Dacia Service Iasi
Produs de webdesign © Promovare ANPC: 021/9551

Euro Market Solutions srl © din 2009 Toate drepturile rezervate.