Statii radio Iasi Sfaturi la achitionarea unei statii radio si dupa Dacia Service Iasi Duster


Statie Radio CB Iasi duster,dacia,service,iasi,original,piese,schimb,omologat,autorizat,agreeat,bras,caremil,revizii,logan,sandero,mcv,depozit,atelier,oferta,statie,statii,radio,iasi,Sfaturi,la,pentru,achitionarea,cumpararea,,,,cb, Magazinul de Statii Radio Iasi

Momementan activitatea comerciala a companiei pentru acest domeniu de activitate s-a incheiat. Atelierul de statii radio a fost desfintat. Acest site web ramane doar o prezentare informativa fara posibilitatea plasarii de comenzi. Va multumim pentu intelegere!

Sfaturi la achitionarea unei statii radio si dupa

Daca nu aveti wattmetru/reflectometru si apelati la cineva sa va regleze antena, intrebat daca taie din varful antenei. Daca da, trimiteti-l la plimbare, antenele mobile de CB sunt asftel proiectate ca din reglajul spicului in sistemul de prindere sa poata fi aduse la SWR minim in banda 26-28MHz.

In cazul alimentarii de la bricheta, modificati cablul de alimentare si montati o siguranta pe +, nu va bazati pe siguranta de la bricheta. Ca masura suplimentara puteti lipi in statie o dioda in antiparalel in locul unde sunt lipite firele de alimentare.

Daca circulati mult, este de preferat sa va luati o montura de portbagaj, daca nu folositi o baza magnetica. Atentie la baza magnetica sa nu zgariati vopseaua. Desi baza are o protectie din cauciuc, eu am preferat sa imi confectionez una suplimentara dintr-o camera de camion. Cauciucul este mult ma gros si protejeaza mai bine vopseaua.

Sau mai ai varianta mai eleganta ca in zona unde lipesti antena sa pui un autocolant transparent La mine asa este - statie Danita 240 FM, antena president florida. Nu va pun poze inca, pentru ca urmeaza o "mica modificare" - amplificator 35 w si speaker public adress.

Pe ocean distanta pe care o poti acoperi cu o statie de 4W:
How far will my mobile CB radio transmit? With a proper single antenna setup, a good rule of thumb is 1 mile per watt of output power. Most newer radios are a the maximum allowed 4 watts which gives you about 4 miles. 1W=1Mile

Utilizarea de instalatii de xenoane aftermarket poate cauza distorsiuni, aceastea fiind de obicei generatoare de zgomot, bruind statiile CB. In acest caz trebuie sa circuli cu squelch-ul inchis, reducand astfel raza de receptie.

Utilizarea functiei PA cu o goarna. In momentul in care comutati PA, ii dati volum din volumul statiei si din squelch ii reduceti fasaitul. Cel mai tare se aude cu volumul la maxim si squelch-ul la minim.57029 citiri | Publicat in data de 25 Martie 2010 |Sfaturi, la, pentru, achitionarea, cumpararea, statii, statie, radio, cb, xenon, putere, microfon, instalare, configurare, iasi, iasi

INFO LINE Statii Radio 0752 404 328
Ghid utilizare Statie Radio
Statie radio de putere
In Romania legal aveti voie sa utilizati echipamente radio cb care emit MAXIM 4 WATTI. In cazul in care detineti echipamente (statii, amplificatoare)cu puteri mai mari de 4 watti, va recomandam sa le folositi doar in tarile unde acest lucru este permis, in caz contrar riscati sa fiti amendat contraventional.
Statii Radio CB
- Accesorii pentru statii radio
- Statie radio CB
- Antene radio CB
- Auto - Accesorii electronice
Statii Radio Iasi
- Statie radio Albrecht
- Statie radio Magnum
- Statie radio Maxon
- Statie radio Midland
- Statie radio PNI
- Statie radio President
- Statie radio TTI
- Statii radio Bytrex
- Statiie radio Stryker
Informatii utile
- Demo live statii radio Iasi...
- Cum functioneaza noile radare ...
- Cum lucreaza antenele in gener...
- Gain sau Castigul unei antene ...
- SWR & Reflectanta la statii ra...
- Cum alegem antena pentru stati...

Atentionare comerciala: Pretul produselor este cel afisat pe site doar in conditiile in care acesta nu este cuprins in oferta saptamanii si nu este la vanzare la un alt pret (mai mic sau mai mare). Valabilitatea ofertei comerciale a produselor afisate pe site si cuprinse in oferta saptamanii este de 24 de ore de la prezentare si in limita stocului.

Cum cumpar/comand | Cum platesc | Livrare | Garantie | Termeni | Contact | Harta site Sitemap
Produs de Consultanta GDPR © Curs DPO ANPC: 021/9551

Euro Market prin Elmarcont srl © din 2009 Toate drepturile rezervate.Curs Dezvoltare Durabila COR 242232 Online | Rapid Transformational Therapy - RTT Therapy Ana's Therapy | Implementare ESG Raportare ESG Kit Esg |