Statii radio Iasi 550.00 Ron Statie radio portabila Midland Alan 42 Multi Dacia Service Iasi Duster


Statie Radio CB Iasi duster,dacia,service,iasi,original,piese,schimb,omologat,autorizat,agreeat,bras,caremil,revizii,logan,sandero,mcv,depozit,atelier,oferta,statie,statii,radio,iasi,,portabila,,midland,alan,42,,,, Magazinul de Statii Radio Iasi

Momementan activitatea comerciala a companiei pentru acest domeniu de activitate s-a incheiat. Atelierul de statii radio a fost desfintat. Acest site web ramane doar o prezentare informativa fara posibilitatea plasarii de comenzi. Va multumim pentu intelegere!

Ghid Statii Radio CB


Statii Radio


Statii radio de putere

In Romania legal aveti voie sa utilizati echipamente radio cb care emit MAXIM 4 WATTI. In cazul in care detineti echipamente (statii, amplificatoare)cu puteri mai mari de 4 watti, va recomandam sa le folositi doar in tarile unde acest lucru este permis, in caz contrar riscati sa fiti amendat contraventional.

Articole utile


Statie Radio Statie radio portabila Midland Alan 42 Multi

Statie radio CB > Statie radio Midland > Statie radio portabila Midland Alan 42 Multi
Statie radio portabila Midland Alan 42 Multi

Portabilitate si rezultate de invidiat in clasa sa, acest model se evidentiaza in primul rand datorita timpului redus de montare, de aproximativ 10s. Putere de emisie standard, sensibilitate mare, deci receptie de la distante mari , insa zgomotoasa in mediul urban, unde se recomanda rotirea squelch-ului mai mult decat necesar datorita marilor consumatori de energie electrica, (de ex. tramvaie). Pentru o utilizare cu eficienta maxima recomandam utilizarea statiei cu antena exterioara, de o inaltime de cel putin 1,65m, antena cu care vine in pachet fiind exclusiv pentru utilizarea in aer liber, in excursii si drumetii, deci impropriu folosirii din auto. Lungimea antenei face ca emisia cat si receptia sa se desfasoare intre valori acceptabile, astfel la alegerea unei antene trebuie tinut cont de puterea de emisie si sensibilitatea statiei, factorul estetic fiind ultimul si cel mai neinsemnat din lista. Lungimea antenei specificata mai sus rezulta din calcule astfel pentru fiecare frecventa rezulta un minim si un maxim de dimensiune a antenei. Acest lucru raspunde astfel multiplelor intrebari legate de lungimea antelor CB, deci o lungime mica rezultate pe masura. Putem spune ca in frecventa libera lungimea conteaza.

Functii de top pe acest model, care raspunde la cererile unui segment de turisme pentru care spatiul sau montajul clasic este o problema. Ascultarea a doua canale simultan, reducerea puterii optional in momentul in care comunicati pe distante scurte, modul de functionare cu consum de energie mic (necesar in momentul folosirii statiei cu acumulatori), afisarea functiilor si iluminarea afisajului o face preferata celor care vor sa foloseasca un sistem de comunicare libera intr-un timp scurt si fara prea multe complicatii cum ar montajul fix si folosirea exclusiva in autoturism.

La folosirea statiei cu baterii sau acumulatori, trebuie avut in vedere alegerea unor acumulatori de calitate si de putere cat mai mare, pentru o functionare indelungata si in conditii de calitate a transmisiei. Pozitia statiei la emisie si la receptie e recomandat sa fie cu antena cat mai departe posibil de corpul uman, folosirea ei fixata la centura sau pe rucsac reducand din distanta de acoperire, si calitatea in utilizare. Folosirea statiei tinuta in mana este de departe cea mai buna alegere.

Per ansamblu modelul Alan42 este o solutie mai mult decat acceptabila si cu compromisuri minime pentru utilizatorii de CB. Conectarea la un amplificator face ca aria de acoperire sa fie mai mare in functie de modelul ales, insa recomandam folosirea unuia fara amplificare la receptie, datorita sensibilitatii mari a statiei.


Specificatii tehnice:
Canale: 40 AM/FM (in functie de setarea benzii de frecventa)
Plaja gamei de frecventa: 25.615-30.105 MHz
Sensibilitate: 0.5μV la 10 SINAB in FM
0.25μV la 10 SINAB in AM
Rejectia canalului adiacent: 65 dB AM/FM
Controlul frecventei: PLL (Phase Lock Loop)
Tensiune de alimentare: 7.2-13.2V
Dimensiuni: 30(L)x70(H)x140(D) mm
Greutate: 220g(fara acumulatori)
Puterea de emisie: 4Watt AM/FM (optiunea LOW 1 Watt-salvare baterie)
Puterea de iesire audio: 0.5W

Aceasta statie necesita schimbarea benzii de frecvente initiala la utilizarea in diferite tari ale UE. Banda de frecventa acceptata pe tot teritoriul Europei este EC.RECOMANDARE:
- Utilizati o montura de magnet mare de 16 cm pentru viteze mai mari de 150 km/ora
- Utilizati o Antena Midland Alan 9 Plus (S9) cu Gain de 4 db pentru o repeptie mult mai buna si o transmisie mai puternica

La achizitionarea unui pachet de produse veti primi:
- Ghid practic de utilizare a frecventei radio (solicitarea de informatii, oferirea de informatii, etc),
- Manualul de utilizare in limba romana
- CERTIFICATELE DE CONFORMITATE (pentru prezentarea lor organelor de control)
- Garantia legala
- Factura si bon fiscal

GARANTIA SE ACORDA IN CONDITIILE IN CARE
- se asigura montajul acestora de catre echipa noastra sau parteneri autorizati
- se configureaza corespunzator setrile statiei pe frecventele de functionare
- se calibrarea frecventa de lucru a antenei de catre echipa noastra sau parteneri autorizati
- se respecta instructiunile primare de utilizare a echipamentelor
- se respecta conditiile de mentenanta a echipamentelor


Oferta este valabila in limita stocului alocat.Producator: Midland

10478 afisari

Etichete: statie portabila, portabila, midland, alan, 42, alan 42, statii, statie, radio, anti, radar, invizibil, cb, iasi, iasi

Comanda Statie radio portabila Midland Alan 42 Multi cu livrare si montaj in Iasi

Pret 550.00 Ron
Pretul produselor nu include TVA deoarece compania noastra nu este platitoare de TVA


Comanda acum Statie radio portabila Midland Alan 42 Multi

INFO LINE Statii Radio 0752 404 328
Ghid utilizare Statie Radio
Statie radio de putere
In Romania legal aveti voie sa utilizati echipamente radio cb care emit MAXIM 4 WATTI. In cazul in care detineti echipamente (statii, amplificatoare)cu puteri mai mari de 4 watti, va recomandam sa le folositi doar in tarile unde acest lucru este permis, in caz contrar riscati sa fiti amendat contraventional.
Statii Radio CB
- Accesorii pentru statii radio
- Statie radio CB
- Antene radio CB
- Auto - Accesorii electronice
Statii Radio Iasi
- Statie radio Albrecht
- Statie radio Magnum
- Statie radio Maxon
- Statie radio Midland
- Statie radio PNI
- Statie radio President
- Statie radio TTI
- Statii radio Bytrex
- Statiie radio Stryker
Informatii utile
- Demo live statii radio Iasi...
- Cum functioneaza noile radare ...
- Cum lucreaza antenele in gener...
- Gain sau Castigul unei antene ...
- SWR & Reflectanta la statii ra...
- Cum alegem antena pentru stati...

Atentionare comerciala: Pretul produselor este cel afisat pe site doar in conditiile in care acesta nu este cuprins in oferta saptamanii si nu este la vanzare la un alt pret (mai mic sau mai mare). Valabilitatea ofertei comerciale a produselor afisate pe site si cuprinse in oferta saptamanii este de 24 de ore de la prezentare si in limita stocului.

Cum cumpar/comand | Cum platesc | Livrare | Garantie | Termeni | Contact | Harta site Sitemap
Produs de Consultanta GDPR © Curs DPO ANPC: 021/9551

Euro Market prin Elmarcont srl © din 2009 Toate drepturile rezervate.Curs Dezvoltare Durabila COR 242232 Online | Rapid Transformational Therapy - RTT Therapy Ana's Therapy | Implementare ESG Raportare ESG Kit Esg |