Statii radio Iasi 150.00 Ron Antena Wilson Little Will Magnetica - 90 cm Dacia Service Iasi Duster


Statie Radio CB Iasi duster,dacia,service,iasi,original,piese,schimb,omologat,autorizat,agreeat,bras,caremil,revizii,logan,sandero,mcv,depozit,atelier,oferta,statie,statii,radio,iasi,antena,,cb,wilson,litle,little,will,,, Magazinul de Statii Radio Iasi

Momementan activitatea comerciala a companiei pentru acest domeniu de activitate s-a incheiat. Atelierul de statii radio a fost desfintat. Acest site web ramane doar o prezentare informativa fara posibilitatea plasarii de comenzi. Va multumim pentu intelegere!

Ghid Statii Radio CB


Statii Radio


Statii radio de putere

In Romania legal aveti voie sa utilizati echipamente radio cb care emit MAXIM 4 WATTI. In cazul in care detineti echipamente (statii, amplificatoare)cu puteri mai mari de 4 watti, va recomandam sa le folositi doar in tarile unde acest lucru este permis, in caz contrar riscati sa fiti amendat contraventional.

Articole utile


Statie Radio Antena Wilson Little Will Magnetica - 90 cm 1 db


Little Wil antena perfecta pentru turisme de doar 90 cm cu un castig de cca 1 db pe receptie, fiind CEA MAI BUNA SOLUTIE CA RAPORT INALTIME - PERFORMANTA

Antena radio CB Wilson Little Wil este cea mai populara antena radio auto magnetica din lume. Antena radio mica, Wilson Litlle Wil se gaseste in lume, pe mai multe turisme si camionete decat orice alta antena magentica. Acest fapt este o marturie a performantei si a fiabilitatii al antenei radio CB Wilson Little Wil si tinem sa evidentiem dimensiunile reduse ale acesteia, perfect potrivita pentru turisme – mai putin de un 1 metru.

Antena Wilson Little Wil a fost conceputa pentru aceia care doresc performanta foarte buna si o antena radio cb de inaltime redusa, la cel mai bun pret posibil. Astfel traditia producatorului Wilson de a face antene ce ofera eficienta maxima la preturi foarte bune, continua si cu modelul Little Will.

Stabilitate la viteze mari - Un al lucru foarte important este faptul ca antena contine si suportul magnetic, spre deosebire de concurentele sale si acesta rezista si la 200 km/ora

Antena radio CB Little Wil foloseste o tehnologie patentata Wilson, o bobina exclusiva cu pierderi minore cu performante deja dovedite pe Wilson 500 si Wilson 1000.

Magnetul puternic folosit pe antena Little Wil, cantareste 300 de grame si este primul indiciu al atentiei asupra detaliilor, conceptie, calitate, design, lucruri care fac ca aceasta antena sa functioneze atat de bine. Magnetul de putere ofera stabilitate antenei la viteze foarte mari.

Cu o inaltime mai mica de un metru, antena Wilson Little Wil este antena CB perfecta pentru turisme, ai caror proprietari nu accepta antene foarte mari pe masina lor. In acest moment antena Wilson Little Will este singura antena sub un metru existenta pe piata care ofera performanta unei antene de peste 150 de cm.

Cu antena Little Wil nu veti mai avea probleme la intrarea intr-un garaj, astfel nu mai este nevoie sa coborati din masina pentru a da jos antena.

Cu 30 de ani de experienta in proiectarea antenelor, Wilson a devenit lider recunoscut in antene CB. Wilson Little Will este destinata proprietarilor de turisme care doresc o statie insa nu si disconfortul unei antene mari pe masina care ce e drept nu arata foarte estetic. De obicei antenele mici ofera si performanta redusa, insa Little Will este compromisul perfect intre calitate, pret si inaltime, functionand la fel de bine ca o antenna de peste 150 de cm.

Wilson foloseste tehnologii si materiale inedite la realizarea antenelor CB.

Calitatea, proiectarea si atentia la detalii reprezinta cheia pentru performanta inalta a antenelor Wilson.
Caracteristici tehnice ale antenei Wilson Little Wil
Putere reala admisa de pana la 300 Watti, 500 Watti - perioada scurta (ICAS)
SWR 1.2 - 1.0
Wilson Little Wil Gain +1 dBi
Realizata din materiale speciale - Mobay High Impact Thermoplastic
Bobina exclusiva ce foloseste sarma de cupru cu 14 spire.
Bobina cu design exclusiv cu pierderi minore (Patent # USA4882591)
Lungime spic: 96.5 cm, 17-7 PH otel inoxidabil
Gama de frecvente: 26 MHz - 30 MHz
Cablu coaxial foarte lung de 4.572 de metri (pentru cei care doresc pozitionarea pe portbagaj a antenei)
Montura magnetica de putere
Large 3-1/2" 10 oz magnet
Raza de frecventa 26 MHz - 30 MHz
Disponibila cu magnet negru

Alte Detalii Tehnice
Tip montura: magnet
Lungime: 96.5 cm
Raza de frecventa: 26-30MHz
Tip frecventa: Radio CB
Tip Antena: Spic
Putere: pana la 300 Watts
Montura si cablu incluse
Terminatie: PL259

Accesorii:
Antena Magnetica Little Will
Spic din otel inoxidabil de 36 inci
Aproape 5 m de cablu coaxial
Magnet
Allen Wrench

Dimensiuni
Lungime: 38 inchi
Latime: 2 inchiProducator: Wilson

11320 afisari

Etichete: antena,radio,cb,wilson,litle,little,will,little will,mica,90cm,will,antenna

Comanda Antena Wilson Little Will Magnetica - 90 cm 1 db cu livrare si montaj in Iasi

Pret 150.00 Ron
Pretul produselor nu include TVA deoarece compania noastra nu este platitoare de TVA


Comanda acum Antena Wilson Little Will Magnetica - 90 cm 1 db

INFO LINE Statii Radio 0752 404 328
Ghid utilizare Statie Radio
Statie radio de putere
In Romania legal aveti voie sa utilizati echipamente radio cb care emit MAXIM 4 WATTI. In cazul in care detineti echipamente (statii, amplificatoare)cu puteri mai mari de 4 watti, va recomandam sa le folositi doar in tarile unde acest lucru este permis, in caz contrar riscati sa fiti amendat contraventional.
Statii Radio CB
- Accesorii pentru statii radio
- Statie radio CB
- Antene radio CB
- Auto - Accesorii electronice
Statii Radio Iasi
- Statie radio Albrecht
- Statie radio Magnum
- Statie radio Maxon
- Statie radio Midland
- Statie radio PNI
- Statie radio President
- Statie radio TTI
- Statii radio Bytrex
- Statiie radio Stryker
Informatii utile
- Demo live statii radio Iasi...
- Cum functioneaza noile radare ...
- Cum lucreaza antenele in gener...
- Gain sau Castigul unei antene ...
- SWR & Reflectanta la statii ra...
- Cum alegem antena pentru stati...

Atentionare comerciala: Pretul produselor este cel afisat pe site doar in conditiile in care acesta nu este cuprins in oferta saptamanii si nu este la vanzare la un alt pret (mai mic sau mai mare). Valabilitatea ofertei comerciale a produselor afisate pe site si cuprinse in oferta saptamanii este de 24 de ore de la prezentare si in limita stocului.

Cum cumpar/comand | Cum platesc | Livrare | Garantie | Termeni | Contact | Harta site Sitemap
Produs de Consultanta GDPR © Curs DPO ANPC: 021/9551

Euro Market prin Elmarcont srl © din 2009 Toate drepturile rezervate.Curs Dezvoltare Durabila COR 242232 Online | Rapid Transformational Therapy - RTT Therapy Ana's Therapy | Implementare ESG Raportare ESG Kit Esg |