Statii radio Iasi Demo live statii radio Iasi Dacia Service Iasi Duster


Statie Radio CB Iasi duster,dacia,service,iasi,original,piese,schimb,omologat,autorizat,agreeat,bras,caremil,revizii,logan,sandero,mcv,depozit,atelier,oferta,statie,statii,radio,iasi,demo,live,,,,asculta,radare,trafic,cb, Magazinul de Statii Radio Iasi

Momementan activitatea comerciala a companiei pentru acest domeniu de activitate s-a incheiat. Atelierul de statii radio a fost desfintat. Acest site web ramane doar o prezentare informativa fara posibilitatea plasarii de comenzi. Va multumim pentu intelegere!

Demo live statii radio Iasi

Demo live statii radio Iasi
La Atelierul de Statii Radio Euro Market - situat in incinta Era Shopping Park - langa Pracktiker) am configurat echipamentele din dotare astfel incat sa transmitem live 24/24 traficul CB receptionat pe tronsonul Iasi-Letcani. Acest tronson va poate oferi strarea drumurilor si controalelor existente pana la Targul Frumos. Vedeti ca in weekend (S+D) si seara traficul este redus si veti receptiona mai rar transmisii.

Acest streamig poate fi receptionat GRATUIT pe orice smart-phone cu acces la internet 3g sau wireless sau desktop-uri, notebook-uri, tablete, smart TV, etc.

Pentru a accesa acest streaming instalati aplicatia Zello de pe siteul oficial al acestora sau siteurile special dedicate precum iTunes, GPlay, etc

Odata instalata aplicatia, creati gratuit un cont si adaugati ca si canal de ascultare canaul cu numele: CB Canal 22 Iasi Era Park

Daca inca nu aveti o statie radio sau nu ati instalat-o si aveti drum in zona Iasi - Letcani puteti porni de pe telefon aplicatia de mai sus si puteti asculta live radarele si controalele de la intrarea in Iasi dinspre Targul Frumos - E583.

Mai exista situatii in care nivelul de propagare este crescut si atunci va creste nivelul zgomotului de banda, generand un sunet mai putin placut care poate fi prezent fractiuni de secunda sau o buna perioada de timp.

IMPORTANT: Nu descarcati aplicatia decat din zonele safe: www.zello.com, Itunes, sau Gplay sau ce mai este la blackberry si iphone.
59207 citiri | Publicat in data de 05 Decembrie 2012 |demo live statii radio iasi asculta radare trafic cb 22 iasi zello

INFO LINE Statii Radio 0752 404 328
Ghid utilizare Statie Radio
Statie radio de putere
In Romania legal aveti voie sa utilizati echipamente radio cb care emit MAXIM 4 WATTI. In cazul in care detineti echipamente (statii, amplificatoare)cu puteri mai mari de 4 watti, va recomandam sa le folositi doar in tarile unde acest lucru este permis, in caz contrar riscati sa fiti amendat contraventional.
Statii Radio CB
- Accesorii pentru statii radio
- Statie radio CB
- Antene radio CB
- Auto - Accesorii electronice
Statii Radio Iasi
- Statie radio Albrecht
- Statie radio Magnum
- Statie radio Maxon
- Statie radio Midland
- Statie radio PNI
- Statie radio President
- Statie radio TTI
- Statii radio Bytrex
- Statiie radio Stryker
Informatii utile
- Demo live statii radio Iasi...
- Cum functioneaza noile radare ...
- Cum lucreaza antenele in gener...
- Gain sau Castigul unei antene ...
- SWR & Reflectanta la statii ra...
- Cum alegem antena pentru stati...

Atentionare comerciala: Pretul produselor este cel afisat pe site doar in conditiile in care acesta nu este cuprins in oferta saptamanii si nu este la vanzare la un alt pret (mai mic sau mai mare). Valabilitatea ofertei comerciale a produselor afisate pe site si cuprinse in oferta saptamanii este de 24 de ore de la prezentare si in limita stocului.

Cum cumpar/comand | Cum platesc | Livrare | Garantie | Termeni | Contact | Harta site Sitemap
Produs de Consultanta GDPR © Curs DPO ANPC: 021/9551

Euro Market prin Elmarcont srl © din 2009 Toate drepturile rezervate.Curs Dezvoltare Durabila COR 242232 Online | Rapid Transformational Therapy - RTT Therapy Ana's Therapy | Implementare ESG Raportare ESG Kit Esg |