Statii radio Iasi Despre antene statii radio cb Dacia Service Iasi Duster


Statie Radio CB Iasi duster,dacia,service,iasi,original,piese,schimb,omologat,autorizat,agreeat,bras,caremil,revizii,logan,sandero,mcv,depozit,atelier,oferta,statie,statii,radio,iasi,despre,antene,,,midland,ml,ml145,145,, Magazinul de Statii Radio Iasi

Momementan activitatea comerciala a companiei pentru acest domeniu de activitate s-a incheiat. Atelierul de statii radio a fost desfintat. Acest site web ramane doar o prezentare informativa fara posibilitatea plasarii de comenzi. Va multumim pentu intelegere!

Despre antene statii radio cb

Lungimea de unda de 27 MHz este o lungime de unda mare pentru statii radio cb, si la fel ca pentru orice sitem radio, alegerea antenei are un impact considerabil pentru performanta statiei radio CB.

O antena comuna este antena verticala in sfert de unda. Aceasta antena are aproximativ 2,7 m si se monteaza in partile joase ale automobilului. De obicei are in capat o sfera pentru a fi rezistenta la eventuala ciocnire cu obiecte.

In cazul in care lungimea de aproximativ 2,7 m este impracticabila, antenele mai scurte includ bobine pentru incarcare pentru a face antena mai puternica. Bobina poate fi pozitionata in partea de jos, de mijloc sau de sus a antenei, in timp ce unele antene sunt sub forma unei spirale.

Multi camionagii utilizeaza antene sinfazate montate pe oglinda. Un astfel de model imbunatateste performanta in fata si in spate, in acelasi timp reducand performanta in parti. Este un model potrivit pentru soferii de camion care calatoresc pe distante lungi.

O alta antena mobila este antena in o jumatate de unda. Acestea nu necesita in mod necesar o impamantare pentru a avea o rezistenata de aproximativ 50 Ohm la radio, si sunt de obicei utilizate pe vehicule din fibra de sticla cum sunt snowmobile sau barci. Acestea sunt de asemena ideale in cazul utilizatii unei statii de baza in conditiile in care este imposibila utilizarea unei antene care necesita o impamantare pentru a functiona corespunzator.

Antenele CB baza pot fi verticale pentru acoperire omnidirectionala sau antene directionale "de directie" utilizate pentru comunicarea directa cu o regiune particulara.

La turisme se recomanda antene de 145 cm, ce-a mai raspandita fiind podusul celor de la Midland, ML145 cu montura magnetica de 90mm-120mm-140mm.

Mai multe detalii despre Antena Midland ML145

64987 citiri | Publicat in data de 12 Martie 2010 |despre,antene,statii,radio,midland,ml,ml145,145,145 cm,antena,mare,montura,magnet, iasi

INFO LINE Statii Radio 0752 404 328
Ghid utilizare Statie Radio
Statie radio de putere
In Romania legal aveti voie sa utilizati echipamente radio cb care emit MAXIM 4 WATTI. In cazul in care detineti echipamente (statii, amplificatoare)cu puteri mai mari de 4 watti, va recomandam sa le folositi doar in tarile unde acest lucru este permis, in caz contrar riscati sa fiti amendat contraventional.
Statii Radio CB
- Accesorii pentru statii radio
- Statie radio CB
- Antene radio CB
- Auto - Accesorii electronice
Statii Radio Iasi
- Statie radio Albrecht
- Statie radio Magnum
- Statie radio Maxon
- Statie radio Midland
- Statie radio PNI
- Statie radio President
- Statie radio TTI
- Statii radio Bytrex
- Statiie radio Stryker
Informatii utile
- Demo live statii radio Iasi...
- Cum functioneaza noile radare ...
- Cum lucreaza antenele in gener...
- Gain sau Castigul unei antene ...
- SWR & Reflectanta la statii ra...
- Cum alegem antena pentru stati...

Atentionare comerciala: Pretul produselor este cel afisat pe site doar in conditiile in care acesta nu este cuprins in oferta saptamanii si nu este la vanzare la un alt pret (mai mic sau mai mare). Valabilitatea ofertei comerciale a produselor afisate pe site si cuprinse in oferta saptamanii este de 24 de ore de la prezentare si in limita stocului.

Cum cumpar/comand | Cum platesc | Livrare | Garantie | Termeni | Contact | Harta site Sitemap
Produs de Consultanta GDPR © Curs DPO ANPC: 021/9551

Euro Market prin Elmarcont srl © din 2009 Toate drepturile rezervate.Curs Dezvoltare Durabila COR 242232 Online | Rapid Transformational Therapy - RTT Therapy Ana's Therapy | Implementare ESG Raportare ESG Kit Esg |