Statii radio Iasi Sfaturi la achizitionare unei statii radio auto CB Dacia Service Iasi Duster


Statie Radio CB Iasi duster,dacia,service,iasi,original,piese,schimb,omologat,autorizat,agreeat,bras,caremil,revizii,logan,sandero,mcv,depozit,atelier,oferta,statie,statii,radio,iasi,sfaturi,achizitie,achizitionare,cumparare,,,,cb,auto, Magazinul de Statii Radio Iasi

Momementan activitatea comerciala a companiei pentru acest domeniu de activitate s-a incheiat. Atelierul de statii radio a fost desfintat. Acest site web ramane doar o prezentare informativa fara posibilitatea plasarii de comenzi. Va multumim pentu intelegere!

pret - dimensiuni - caracteristici tehnice

Sfaturi la achizitionare unei statii radio auto CB

Multumita furnizorului nostru, va putem pune la dispozitie o larga gama de statii radio CB, antene radio, produse si accesorii adiacente acestora, lucru ce ne permit satisfacrea necesitatilor clientilor nostri, indiferent de buget, cerinte sau vechimea sa in utilizarea de statii radio. Experienta de peste 10 ani a furnizorului nostru si toata baza informationala si know-howul pus la dispozitie, ne vor ajuta ca impreuna sa decidem asupra celei mai optime solutii de comunicare prin statia radio cb, bineinteles luand in considerare cerintele si necesitatile dvs.

In continuare va prezentam o succinta lista cu cateva repere menite sa va confere o preconsiliere in alerea unei solutii de comunicare cu statie radio CB

Cand se doreste achizitionarea unei statii radio trebuie sa aveti in vedere caracteristici precum pretul, dimensiunile si cel mai important, caracteristicile tehnice.


Costul solutiei de comunicare radio CB
Pretul mediu al unei statii radio cb Low-Cost este de 500 ron pentru o statie de nivel budget - lowcost. Ca si bauturile racoritoare, pretul porneste de la 260 ron ce-a mai ieftina statie radio si urca la 750 ron limita la care am considerat noi plaja de low-cost.

Pretul mediu al unei statii radio cb Middle Level este de 1500 ron pentru o statie de nivel mediu. In acest caz, pretul porneste de la 900 ron ce-a mai ieftina statie radio si urca la 2100 ron limita la care am considerat noi plaja de mijloc.

La achitionarea unei statii radio cb trebuie tinut cont de faptul ca pretul nu reflecta raza de actiune ci calitatea receptiei si transmiterii semnalului, cum zice bunul meu prieten Marius: "Un President il cumperi odata in viata" - referindu-se la statiile radio President.

Obtinerea performatelor specificate de producatorul statiei sunt influentate direct de echipamentul de receptie-emitere utilizat, adica de antena radio pe care o folositi.


Dimensiunile
Statiile RadioCB nu au o dimensiune standard, din pacate. DIMM 1 ar fi fost foarte util dar veti intelege imediat de ce. Dimensiunile statiilor radio CB sunt influentate de puterea acestora, majoritatea fiiind mai mici decat un radio-cd auto.

Inainte de a cumpara o statie radio trebuie sa va ganditi unde o veti pozitiona in autovechiculul dvs. Majoritatea persoanelor i-si monteaza statia in bordul masinii.

Un dezavantaj la aceasta optiune de montare este ca aproape toate statiile au difuzorul propriu montat in partea de jos a statiei, deci daca il veti monta in bord nu veti auzi foarte bine conversatiile cu colegii de trafic. O solutie ar fi sa montati un speaker extern la statia dvs si sa il pozitionati undeva pe bordul masinii.

Caracteristicile tehnice
Este ca statiile radio CB sa aiba caracteristici diferite, in functie de acestea va rezulta pretul si performantele lor, ajutandu-va sa comunicati mai usor si mai eficient.

Cele mai importante caracteristici pe care le recomandam sa le detina statia radio cb pe care o veti alege ar fi:
- ASC - Auto Squelch
- SWR-metru incorporat
- am/fm

Statiile radio Midland au un filtru special ESP 2 care reduce zgomotul de fond al motorului, la fel si statiile TTi care au un filtru ANL, regasit si la statiile radio Superstar CRT si Magnum.

NOTA: Utilizarea unei statii ieftine concomitent cu instalatii xenon aftermarket fara filtre reductoare sau alimentate necorespunzator sau cu surse improvizate de iluminat pot duce la o receptie-transmisie defectuasa si parazitata.

66600 citiri | Publicat in data de 12 Martie 2010 |sfaturi, achizitie, achizitionare, cumparare, statie, statii, radio, cb, auto, pret, caracteristici, tehnice, putere, iasi, iasi

INFO LINE Statii Radio 0752 404 328
Ghid utilizare Statie Radio
Statie radio de putere
In Romania legal aveti voie sa utilizati echipamente radio cb care emit MAXIM 4 WATTI. In cazul in care detineti echipamente (statii, amplificatoare)cu puteri mai mari de 4 watti, va recomandam sa le folositi doar in tarile unde acest lucru este permis, in caz contrar riscati sa fiti amendat contraventional.
Statii Radio CB
- Accesorii pentru statii radio
- Statie radio CB
- Antene radio CB
- Auto - Accesorii electronice
Statii Radio Iasi
- Statie radio Albrecht
- Statie radio Magnum
- Statie radio Maxon
- Statie radio Midland
- Statie radio PNI
- Statie radio President
- Statie radio TTI
- Statii radio Bytrex
- Statiie radio Stryker
Informatii utile
- Demo live statii radio Iasi...
- Cum functioneaza noile radare ...
- Cum lucreaza antenele in gener...
- Gain sau Castigul unei antene ...
- SWR & Reflectanta la statii ra...
- Cum alegem antena pentru stati...

Atentionare comerciala: Pretul produselor este cel afisat pe site doar in conditiile in care acesta nu este cuprins in oferta saptamanii si nu este la vanzare la un alt pret (mai mic sau mai mare). Valabilitatea ofertei comerciale a produselor afisate pe site si cuprinse in oferta saptamanii este de 24 de ore de la prezentare si in limita stocului.

Cum cumpar/comand | Cum platesc | Livrare | Garantie | Termeni | Contact | Harta site Sitemap
Produs de Consultanta GDPR © Curs DPO ANPC: 021/9551

Euro Market prin Elmarcont srl © din 2009 Toate drepturile rezervate.Curs Dezvoltare Durabila COR 242232 Online | Rapid Transformational Therapy - RTT Therapy Ana's Therapy | Implementare ESG Raportare ESG Kit Esg |