Statii radio Iasi 770.00 Ron Statie radio CB TTi TCB 880 Iasi Statie ra Dacia Service Iasi Duster


Statie Radio CB Iasi duster,dacia,service,iasi,original,piese,schimb,omologat,autorizat,agreeat,bras,caremil,revizii,logan,sandero,mcv,depozit,atelier,oferta,statie,statii,radio,iasi,tti,tcb,880,,,,anti,radar,invizibil, Magazinul de Statii Radio Iasi

Momementan activitatea comerciala a companiei pentru acest domeniu de activitate s-a incheiat. Atelierul de statii radio a fost desfintat. Acest site web ramane doar o prezentare informativa fara posibilitatea plasarii de comenzi. Va multumim pentu intelegere!

Ghid Statii Radio CB


Statii Radio


Statii radio de putere

In Romania legal aveti voie sa utilizati echipamente radio cb care emit MAXIM 4 WATTI. In cazul in care detineti echipamente (statii, amplificatoare)cu puteri mai mari de 4 watti, va recomandam sa le folositi doar in tarile unde acest lucru este permis, in caz contrar riscati sa fiti amendat contraventional.

Articole utile


Statie Radio Statie radio CB TTi TCB 880

Statie radio CB > Statie radio TTI > Statie radio CB TTi TCB 880
Statia radio CB TTi TCB 880 cu 40 de canale AM/FM si putere de emisie marita.

Statie de emisie receptie cu 40 de canale AM/FM si putere de emisie marita. Componentele electronice de ultima generatie asamblate pe placi solide si rezistente recomanda acest produs pentru o utilizare indelungata cu un randament maxim. Statia radio TTi TCB-880 vine odata cu meniul intern cu setari de personalizare a statiei si cu functii de memorare a canalelor mai des folosite, PA (public address) cu care va puteti face auzit in afara habitaclului (necesita conectarea la mufa PA a unui difuzor extern), Dual Wach pentru scanarea automata a doua canale simultan, filtru ANL pentru diminuarea interferentelor cauzate de impulsurile disturbante la receptia semnalului, precum si reducerea sensibilitatii pentru zone cu foarte multe interferente.

Pana de curand modelul de top al celor de la TTI, acesta statie indeplineste cu real succes functia de baza pentru care a fost facuta cu posibilitati multiple de folosire, cu optiuni care va ajuta in cazul unei folosiri zilnice, deci utilizare peste medie, lucru pe care acest model il executa fara nici o problema. La momentul fixarii statei aveti in vedere ca locul ales pentru montaj sa fie ventilat, puterea marita si multitudinea de functii se realizeaza in urma unui consum mai mare de energie deci si cu eliberare de caldura.

Functioneaza perfect si cu alimentare directa la baterie, iar datorita unui sistem performant de reducere a zgomotelor cauzate de sistemul lectric al masinii si la bricheta.

Pentru utilizarea cu rezultate de top, folositi pentru acest model antene egale sau mai performante decat clasicul ML145.

Ecranul statiei ne ofera informatii cu privire la intensitatea semnalului la receptie si la emisie, mod de lucru, confirmare activare functii, insa trebuie avut in vedere ca la alegerea locatei de montare sa avem in vedere si orientare panoului frontal astfel incat sa fie vizibila aceasta informatie fara sa fim nevoiti sa pierdem contactul vizual atat de necesar pentru o conduita corecta in trafic.

Utilitate, performanta, longivitate, sunt cateva din caracteristicile de baza ale acestui model care poate fi intrecut doar de modelul urmator din serie.

Aceasta statie necesita schimbarea benzii de frecvente initiala la utilizarea in diferite tari ale UE. Banda de frecventa acceptata pe tot teritoriul Europei este EC.Producator: TTi

5190 afisari

Etichete: tti, tcb, 880, statii, statie, radio, anti, radar, invizibil, cb, iasi, iasi

Comanda Statie radio CB TTi TCB 880 cu livrare si montaj in Iasi

Pret 770.00 Ron
Pretul produselor nu include TVA deoarece compania noastra nu este platitoare de TVA


Atentie: Discount 0.00 % !


Valabilitate discount pana la 01 Septembrie 2010


Comanda acum Statie radio CB TTi TCB 880

INFO LINE Statii Radio 0752 404 328
Ghid utilizare Statie Radio
Statie radio de putere
In Romania legal aveti voie sa utilizati echipamente radio cb care emit MAXIM 4 WATTI. In cazul in care detineti echipamente (statii, amplificatoare)cu puteri mai mari de 4 watti, va recomandam sa le folositi doar in tarile unde acest lucru este permis, in caz contrar riscati sa fiti amendat contraventional.
Statii Radio CB
- Accesorii pentru statii radio
- Statie radio CB
- Antene radio CB
- Auto - Accesorii electronice
Statii Radio Iasi
- Statie radio Albrecht
- Statie radio Magnum
- Statie radio Maxon
- Statie radio Midland
- Statie radio PNI
- Statie radio President
- Statie radio TTI
- Statii radio Bytrex
- Statiie radio Stryker
Informatii utile
- Demo live statii radio Iasi...
- Cum functioneaza noile radare ...
- Cum lucreaza antenele in gener...
- Gain sau Castigul unei antene ...
- SWR & Reflectanta la statii ra...
- Cum alegem antena pentru stati...

Atentionare comerciala: Pretul produselor este cel afisat pe site doar in conditiile in care acesta nu este cuprins in oferta saptamanii si nu este la vanzare la un alt pret (mai mic sau mai mare). Valabilitatea ofertei comerciale a produselor afisate pe site si cuprinse in oferta saptamanii este de 24 de ore de la prezentare si in limita stocului.

Cum cumpar/comand | Cum platesc | Livrare | Garantie | Termeni | Contact | Harta site Sitemap
Produs de Consultanta GDPR © Curs DPO ANPC: 021/9551

Euro Market prin Elmarcont srl © din 2009 Toate drepturile rezervate.Curs Dezvoltare Durabila COR 242232 Online | Rapid Transformational Therapy - RTT Therapy Ana's Therapy | Implementare ESG Raportare ESG Kit Esg |