Statii radio Iasi 1500.00 Ron President Jackson II Asq Iasi President Ja Dacia Service Iasi Duster


Statie Radio CB Iasi duster,dacia,service,iasi,original,piese,schimb,omologat,autorizat,agreeat,bras,caremil,revizii,logan,sandero,mcv,depozit,atelier,oferta,statie,statii,radio,iasi,,,mobila,president,jackson,II,asq,prezindent,jecson, Magazinul de Statii Radio Iasi

Momementan activitatea comerciala a companiei pentru acest domeniu de activitate s-a incheiat. Atelierul de statii radio a fost desfintat. Acest site web ramane doar o prezentare informativa fara posibilitatea plasarii de comenzi. Va multumim pentu intelegere!

Ghid Statii Radio CB


Statii Radio


Statii radio de putere

In Romania legal aveti voie sa utilizati echipamente radio cb care emit MAXIM 4 WATTI. In cazul in care detineti echipamente (statii, amplificatoare)cu puteri mai mari de 4 watti, va recomandam sa le folositi doar in tarile unde acest lucru este permis, in caz contrar riscati sa fiti amendat contraventional.

Articole utile


Statie Radio President Jackson II Asq

Statie radio CB > Statie radio President > President Jackson II Asq
STATIE RADIO CB PRESIDENT JACKSON II ASC

Parerea noastra: Este o statie din gama profesionala, care nu are puterea unui Striker dar are precizia unui ROLEX. Are foarte multe functii si permite reglajul fin in banda de lucru Nu recomandam acest echipament pentru cei care nu au rabdare sau nu pot acorda atentie sporita utilizarii acestui echipament. Ca si performante nu avem decat cuvinte de lauda, fiind un echipament care va functiona ani buni in parametrii optimi oferindu-va o receptie si o transmisie de calitate net superioara

Caracteristici principale statie radio President Jackson II ASC
- Buton de comutare banda (FM / AM / LSB / USB)
- Display LCD
- Functia Dimmer (reducerea intensitatii luminozitatii)
- Scanare canale
- Ajustare volum si pornire / oprire statie
- Squelch manual si automat (ASC)
- Mic Gain (ajustarea sensibilitatii microfonului)
- Rf Gain (ajustarea sensibilitatii receptiei antenei)
- Rf Power (ajustarea puterii de emisie a statiei) - PUTERE REGLABILA 4 - 20 watti
- Signal/RF vu-meter (indicator clasic pentru puterea de emisie/receptie)
- Clarifier (deviatia de frecventa)
- VOX (optiunea prin care mesajul este emis fara apasarea PTT)
- Canale de urgenta 9 / 19
- Automatic Noise Limiter (ANL, reducerea zgomotelor de fundal)
- Standing Wave Radio (SWR, valoarea acestuia instantaneu pentru reglarea antenei)
- Noise Blanker (NB, reducerea zgomotelor de pe fundal)
- Hi-Cut (reducere sunetele de fundal)
- Functie Beep (sunetul ce se aude dupa apasarea oricarei taste)
- Roger Beep (sunetul ce se aude dupa incheierea transmisiei)
- Mufa pentru difuzor extern
- Mufa pentru microfon externStatia radio President Jackson II ASC este cel mai performat model, ce inglobeaza tehnologii de utilma generatie rezultate din cercetarile in domeniul radio comunicatiilor. Gama completa de functii si dotari, prezenta benzilor de emisie receptie AM/FM/USB/LSB o recomanda atat pentru utilizarea de catre conducatorii auto cat si de radioamatori.

La prima vedere, putem observa dimensiunile relativ mari. Prezenta radiatorului montat pe finalii statie radio CB si greutatea de 1,5 kg o recomanda utilizatorilor de autocamioane ce detin locas special destinat acestui aparat. Trebuie sa precizam faptul ca datorita puterii de iesire ce poate ajunge la 20 Watt (conform legii, puterea maxima admisa este de 4 Watt) caldura emisa este mai pronuntata si astfel in cazul montarii langa obiecte din plastic, acestea pot avea de suferit. Un alt aspect de care trebuie sa tinem cont este greutatea, relativ mare. Pentru a evita miscarile in timp datorate vibratiilor, se recomanda o prindere serioasa de elemente solide.

Panoul frontal este dominat de butoane si comutatoare cu ajutorul carora se pot activa / dezactiva / schimba majoritatea functiilor. Cu ajutorul butoanelor se poate schimba numarul canalului, modul in care emitem (FM, AM, USB, LSB), se poate ajusta sensibilitatea microfonului si a statiei de emisie receptie. Comutatoarele sunt pozitionate deasupra butoanelor si pot activa/dezactiva o parte din caracteristici cum ar fi: Roger Beep reprezinta acel sunet ce se aude dupa primirea/transmiterea unui mesaj. Cu ajutorul comutatorului F se poate schimba/selecta frecventa de tara pe care o vom folosi. Utilizatorul trebuie doar sa o activeze, sa inchida si sa redeschida statia auto CB si cu ajutorul butonului de schimbare a canalului sa selecteze tara. Cu DIM-ul activat, respectand pasii de mai sus, conducatorul auto poate reduce/creste intensitatea iluminarii butoanelor/vu-meter-ului.

Functiile cu care este prevazuta aceasta statie radio auto sunt extrem de folositoare pentru un utilizator experimentat. Nu va vom prezenta toate functiile, ci doar pe cele mai importante, cele care fac diferenta si pot aduce un plus de performanta. Prezenta Vu-Meter-ului clasic pe care se pot afisa puterea semnalului de emisie-receptie, puterea statiei radio CB (adica valoarea SWR) cat si cablibrarea antenei cu ajutorul statiei emisie receptie CB prim masurarea valorilor SWR instantaneu. Acest feature ajuta enorm la montarea/calibrarea antenelor. Pentru reducerea sunetelor de fond din momentul transmisiei avem doua optiuni: fie folosirea ANL/NB fie folosirea NB/ANL/HICUT. Acestea reduc considerabil (cu pana la 95%) zgomotul de fond.

Hands Free-ul sau VOX (Voice Operated eXchange) a fost regandit si adaptat nevoilor utilizatorilor. Astfel, la activare, conducatorii autovehiculelor nu mai trebuie sa apese butonul PTT (Push To Talk) de pe microfon, ci pur si simplu sa vorbeasca spre el. Partea mai putin buna in folosirea acestei functii o reprezinta necesitatea ca in cabina sau habitaclul autovehicului sa fie liniste deplina deoarece microfonul se activeaza automat peste un anumit nivel de zgomot. In caz contrat, participantii la conversatii vor auzi absolut orice ce se petrece in cabina/habitaclu.

Pentru obtinerea unor rezultate exceptionale, producatorul recomanda alimentarea direct de la bornele bateriei. Astfel, statiei radio i se ofera exact voltajul de care nevoie, continuu si fara intreruperi. Din practica s-a demostrat ca alimentarea de la priza de bricheta limiteaza statia CB la aproximativ 80% din capacitate.RECOMANDARE:
- Utilizati o montura de magnet mare de 16 cm pentru viteze mai mari de 150 km/ora
- Utilizati o Antena Midland Alan 9 Plus (S9) cu Gain de 4 db pentru o repeptie mult mai buna si o transmisie mai puternica sau chiar o antena Sirio Megawatt 3000/4000

La achizitionarea unui pachet de produse veti primi:
- Ghid practic de utilizare a frecventei radio (solicitarea de informatii, oferirea de informatii, etc),
- Manualul de utilizare in limba romana
- CERTIFICATELE DE CONFORMITATE (pentru prezentarea lor organelor de control)
- Garantia legala
- Factura si bon fiscal

GARANTIA SE ACORDA IN CONDITIILE IN CARE
- se asigura montajul acestora de catre echipa noastra sau parteneri autorizati
- se configureaza corespunzator setrile statiei pe frecventele de functionare
- se calibrarea frecventa de lucru a antenei de catre echipa noastra sau parteneri autorizati
- se respecta instructiunile primare de utilizare a echipamentelor
- se respecta conditiile de mentenanta a echipamentelor

Garantia oferita de producator este de 5 ani, daca achizitionati statia impreuna cu o antena CB President pe acceasi factura / bon fiscal, altfel Garantie comerciala este de 2 ani.


Oferta este valabila in limita stocului alocat.
In Romania, legal este utilizarea statiilor radio de 4 watti astfel nu va recomandam sa utilizati mai mult de 4 watti la emisie.Producator: President

7487 afisari

Etichete: statie,radio,mobila,president, jackson, II, asq, prezindent, jecson, jacson

Comanda President Jackson II Asq cu livrare si montaj in Iasi

Cod produs: EMSPJ
Pret 1500.00 Ron
Pretul produselor nu include TVA deoarece compania noastra nu este platitoare de TVA


Comanda acum President Jackson II Asq

INFO LINE Statii Radio 0752 404 328
Ghid utilizare Statie Radio
Statie radio de putere
In Romania legal aveti voie sa utilizati echipamente radio cb care emit MAXIM 4 WATTI. In cazul in care detineti echipamente (statii, amplificatoare)cu puteri mai mari de 4 watti, va recomandam sa le folositi doar in tarile unde acest lucru este permis, in caz contrar riscati sa fiti amendat contraventional.
Statii Radio CB
- Accesorii pentru statii radio
- Statie radio CB
- Antene radio CB
- Auto - Accesorii electronice
Statii Radio Iasi
- Statie radio Albrecht
- Statie radio Magnum
- Statie radio Maxon
- Statie radio Midland
- Statie radio PNI
- Statie radio President
- Statie radio TTI
- Statii radio Bytrex
- Statiie radio Stryker
Informatii utile
- Demo live statii radio Iasi...
- Cum functioneaza noile radare ...
- Cum lucreaza antenele in gener...
- Gain sau Castigul unei antene ...
- SWR & Reflectanta la statii ra...
- Cum alegem antena pentru stati...

Atentionare comerciala: Pretul produselor este cel afisat pe site doar in conditiile in care acesta nu este cuprins in oferta saptamanii si nu este la vanzare la un alt pret (mai mic sau mai mare). Valabilitatea ofertei comerciale a produselor afisate pe site si cuprinse in oferta saptamanii este de 24 de ore de la prezentare si in limita stocului.

Cum cumpar/comand | Cum platesc | Livrare | Garantie | Termeni | Contact | Harta site Sitemap
Produs de Consultanta GDPR © Curs DPO ANPC: 021/9551

Euro Market prin Elmarcont srl © din 2009 Toate drepturile rezervate.Curs Dezvoltare Durabila COR 242232 Online | Rapid Transformational Therapy - RTT Therapy Ana's Therapy | Implementare ESG Raportare ESG Kit Esg |