Statii radio Iasi Statii radio IasiPro TV, Stirile de seara - 20 Mai 2010


Statie Radio CB Iasi magazin,depozit,atelier,oferta,statie,statii,radio,iasi,radar,nou,nedetectabil,solutie,plus,radare,cb, Magazinul de Statii Radio Iasi

Toate statiile radio comandate impreuna cu antena beneficaza de serviciul de MONTAJ si CALIBRAREA antenei statiei radio GRATUIT! Livrarile, interventiile, montajul si calibrarile se realizeaza in baza unei programari in prealabil, ce poate fi efectuata la 0752 404 328.


Momentan activitatea de comert a siteului este suspendata. Va multumim pentru intelegere.

Get Adobe Flash player

Pro TV, Stirile de seara - 20 Mai 2010

Atentie, soferi! S-au montat noi radare pe autostrada Bucuresti - Pitesti

Cine iubeste viteza la volan, joaca-n echipa pietonilor. Putini soferi mai scapa de noile radare pe care politistii le-au instalat astazi si pe autostrada Bucuresti - Pitesti.Si in zilele care vin aparatele ii pandesc pe vitezomani pe toate drumurile importante din tara. Iar detectoarele de radar din masini nu le vor fi de niciun folos pentru ca noile radare sunt ultra-performante. La Iasi in schimb unii soferi au o noua metoda: statii de emisie-receptie.

O statie medie functioneaza pe o raza de 15 kilometri, iar cei care sunt in aria de acoperire pot comunica intre ei fara probleme.

Incepand de vineri dupa amiaza, cele doua autostrazi vor fi impanzite de echipaje ale politiei, auto si moto, dar si de radare.

Politistii se pregatesc pentru soferii care vor ajunge la mare sau la munte. Sa nu uitam ca luni, a doua zi de Rusalii este libera asa ca drumurile vor fi cu siguranta pline.

Agentii le atrag atentia tuturor sa respecte limita de viteza, daca nu vor sa ramana fara permis.

Video la StirileProTV.ro

1463 citiri | Publicat in data de 21 Mai 2010 |radar,nou,nedetectabil,solutie,iasi,plus,radare,statii,statie,radio,cbINFO LINE Statii Radio 0752 404 328
Ghid utilizare Statie Radio
Statie radio de putere
In Romania legal aveti voie sa utilizati echipamente radio cb care emit MAXIM 4 WATTI. In cazul in care detineti echipamente (statii, amplificatoare)cu puteri mai mari de 4 watti, va recomandam sa le folositi doar in tarile unde acest lucru este permis, in caz contrar riscati sa fiti amendat contraventional.
Magazin Online de Statie Radio CB
- Accesorii pentru statii radio
- Statie radio CB
- Antene radio CB
- Auto - Accesorii electronice
Statie Radio Iasi
- Statie radio Albrecht
- Statie radio Magnum
- Statie radio Maxon
- Statie radio Midland
- Statie radio PNI
- Statie radio President
- Statie radio TTI
- Statii radio Bytrex
- Statiie radio Stryker
Informatii utile
- Demo live statii radio Iasi...
- Cum functioneaza noile radare ...
- Cum lucreaza antenele in gener...
- Gain sau Castigul unei antene ...
- SWR & Reflectanta la statii ra...
- Cum alegem antena pentru stati...

AM ACTUALIZAT Catalogul de STATII RADIO, antene si accesorii pentru statii radio CB Midland Alan Bytrex PNI Maxon Stryker President Magnum TTi Intek Stabo

Atentionare comerciala: Pretul produselor este cel afisat pe site doar in conditiile in care acesta nu este cuprins in oferta saptamanii si nu este la vanzare la un alt pret (mai mic sau mai mare). Valabilitatea ofertei comerciale a produselor afisate pe site si cuprinse in oferta saptamanii este de 24 de ore de la prezentare si in limita stocului.

Cum cumpar/comand | Cum platesc | Livrare | Garantie | Termeni | Contact | Harta site Sitemap
Piese de origine Dacia IasiPiese Auto TuningMagazinul de Anvelope Iasi Dacia Service Iasi
Produs de webdesign © Promovare ANPC: 021/9551

Euro Market Solutions srl © din 2009 Toate drepturile rezervate.