Statii radio Iasi Pro TV, Stirile de seara - 20 Mai 2010 Dacia Service Iasi Duster


Statie Radio CB Iasi duster,dacia,service,iasi,original,piese,schimb,omologat,autorizat,agreeat,bras,caremil,revizii,logan,sandero,mcv,depozit,atelier,oferta,statie,statii,radio,iasi,radar,nou,nedetectabil,solutie,,plus,radare,,, Magazinul de Statii Radio Iasi

Momementan activitatea comerciala a companiei pentru acest domeniu de activitate s-a incheiat. Atelierul de statii radio a fost desfintat. Acest site web ramane doar o prezentare informativa fara posibilitatea plasarii de comenzi. Va multumim pentu intelegere!

Pro TV, Stirile de seara - 20 Mai 2010

Atentie, soferi! S-au montat noi radare pe autostrada Bucuresti - Pitesti
Cine iubeste viteza la volan, joaca-n echipa pietonilor. Putini soferi mai scapa de noile radare pe care politistii le-au instalat astazi si pe autostrada Bucuresti - Pitesti.Si in zilele care vin aparatele ii pandesc pe vitezomani pe toate drumurile importante din tara. Iar detectoarele de radar din masini nu le vor fi de niciun folos pentru ca noile radare sunt ultra-performante. La Iasi in schimb unii soferi au o noua metoda: statii de emisie-receptie.

O statie medie functioneaza pe o raza de 15 kilometri, iar cei care sunt in aria de acoperire pot comunica intre ei fara probleme.

Incepand de vineri dupa amiaza, cele doua autostrazi vor fi impanzite de echipaje ale politiei, auto si moto, dar si de radare.

Politistii se pregatesc pentru soferii care vor ajunge la mare sau la munte. Sa nu uitam ca luni, a doua zi de Rusalii este libera asa ca drumurile vor fi cu siguranta pline.

Agentii le atrag atentia tuturor sa respecte limita de viteza, daca nu vor sa ramana fara permis.

Video la StirileProTV.ro

2254 citiri | Publicat in data de 21 Mai 2010 |radar,nou,nedetectabil,solutie,iasi,plus,radare,statii,statie,radio,cb

INFO LINE Statii Radio 0752 404 328
Ghid utilizare Statie Radio
Statie radio de putere
In Romania legal aveti voie sa utilizati echipamente radio cb care emit MAXIM 4 WATTI. In cazul in care detineti echipamente (statii, amplificatoare)cu puteri mai mari de 4 watti, va recomandam sa le folositi doar in tarile unde acest lucru este permis, in caz contrar riscati sa fiti amendat contraventional.
Statii Radio CB
- Accesorii pentru statii radio
- Statie radio CB
- Antene radio CB
- Auto - Accesorii electronice
Statii Radio Iasi
- Statie radio Albrecht
- Statie radio Magnum
- Statie radio Maxon
- Statie radio Midland
- Statie radio PNI
- Statie radio President
- Statie radio TTI
- Statii radio Bytrex
- Statiie radio Stryker
Informatii utile
- Demo live statii radio Iasi...
- Cum functioneaza noile radare ...
- Cum lucreaza antenele in gener...
- Gain sau Castigul unei antene ...
- SWR & Reflectanta la statii ra...
- Cum alegem antena pentru stati...

Atentionare comerciala: Pretul produselor este cel afisat pe site doar in conditiile in care acesta nu este cuprins in oferta saptamanii si nu este la vanzare la un alt pret (mai mic sau mai mare). Valabilitatea ofertei comerciale a produselor afisate pe site si cuprinse in oferta saptamanii este de 24 de ore de la prezentare si in limita stocului.

Cum cumpar/comand | Cum platesc | Livrare | Garantie | Termeni | Contact | Harta site Sitemap
Produs de Consultanta GDPR © Curs DPO ANPC: 021/9551

Euro Market prin Elmarcont srl © din 2009 Toate drepturile rezervate.Curs Dezvoltare Durabila COR 242232 Online | Rapid Transformational Therapy - RTT Therapy Ana's Therapy | Implementare ESG Raportare ESG Kit Esg |