Statii radio Iasi Statii radio CB – 5 moduri prin care sa extindeti Dacia Service Iasi Duster


Statie Radio CB Iasi duster,dacia,service,iasi,original,piese,schimb,omologat,autorizat,agreeat,bras,caremil,revizii,logan,sandero,mcv,depozit,atelier,oferta,statie,statii,radio,iasi,,,,,,,,,, Magazinul de Statii Radio Iasi

Momementan activitatea comerciala a companiei pentru acest domeniu de activitate s-a incheiat. Atelierul de statii radio a fost desfintat. Acest site web ramane doar o prezentare informativa fara posibilitatea plasarii de comenzi. Va multumim pentu intelegere!

Statii radio CB – 5 moduri prin care sa extindeti performantele legal

Tipul antenei si instalarea joaca un rol mult mai important in raza de actiune a statiei radio CB. Acest lucru se datoreaza in termeni de eficienta operationala in gama antenei, tipul de castig al antenei si inaltimea si de acolo toate au o importanta mai mare in performanta unei statii radio, sunt mult mai importante pentru acoperirea radio, decat orice alt aspect. Din fericire, FCC are mai multa libertate, este vorba de ce se va face / imbunatati in termenii antenelor pentru statii radio CB. Recomandarile pentru imbunatatirea razei de actiune a unei statii radio CB sunt legate de utilizarea unei antene:

1. Inaltimea antenei - nimic nu este mai important, puteti obtine semnal maxim atunci cand antena se afla in cea mai inalta pozitie posibila. Cand se utilizeaza o statie de baza cu o antena, solutia este sa se monteze pe acoperis, sau un turn de mijloc localizat in vecinatatea campului si cladirilor. Antena se poate monta pe cel mai inalt loc in care se poate monta in masina sau cat mai jos, in conditii de siguranta.

2. Antena bidimensionala - in general mai multe antene inseamna o eficienta mai mare. Pentru o frecventa de 27 MHz, antene mai mari sunt, in general, necesare pentru a demonstra eficienta maxima. Ce se intampla atunci cand antena este laminata, redusa ca dimensiune: trebuie adaugati inductori, bobine, condensatori, rezistente.

3. Tip antena La fel ca orice altceva, nu toate antenele sunt create egal in termenii castigurilor actuale. Dezvoltarea antenelor si a designului, nu se axeaza doar pe directia urmarita, de asemenea se are in vedere reducerea zgomotului din directii / surse nedorite.

4. Sol, sol si mai mult teren impamantarea antenelor este critica deoarece antenele necesita o cale de intoarcere si necesita un teren intins pentru “contrabalansare” pentru a face acest lucru in mod eficient. Acest lucru este esential pentru antenele baza, este datorat limitarilor de dimensiuni mici si se poate face cu un kit pentru impamantare sau cu radiale standard pe teren.

5. Reglati antena daca nu a fost suficient, veti avea nevoie de o verificare a antenei. Se masoara SWR – masurarea undelor radio. Marimea ideala este 1:1. Asa ca intotdeauna adaptati si fixati antena.

48410 citiri | Publicat in data de 25 Martie 2010 |, iasi, iasi

INFO LINE Statii Radio 0752 404 328
Ghid utilizare Statie Radio
Statie radio de putere
In Romania legal aveti voie sa utilizati echipamente radio cb care emit MAXIM 4 WATTI. In cazul in care detineti echipamente (statii, amplificatoare)cu puteri mai mari de 4 watti, va recomandam sa le folositi doar in tarile unde acest lucru este permis, in caz contrar riscati sa fiti amendat contraventional.
Statii Radio CB
- Accesorii pentru statii radio
- Statie radio CB
- Antene radio CB
- Auto - Accesorii electronice
Statii Radio Iasi
- Statie radio Albrecht
- Statie radio Magnum
- Statie radio Maxon
- Statie radio Midland
- Statie radio PNI
- Statie radio President
- Statie radio TTI
- Statii radio Bytrex
- Statiie radio Stryker
Informatii utile
- Demo live statii radio Iasi...
- Cum functioneaza noile radare ...
- Cum lucreaza antenele in gener...
- Gain sau Castigul unei antene ...
- SWR & Reflectanta la statii ra...
- Cum alegem antena pentru stati...

Atentionare comerciala: Pretul produselor este cel afisat pe site doar in conditiile in care acesta nu este cuprins in oferta saptamanii si nu este la vanzare la un alt pret (mai mic sau mai mare). Valabilitatea ofertei comerciale a produselor afisate pe site si cuprinse in oferta saptamanii este de 24 de ore de la prezentare si in limita stocului.

Cum cumpar/comand | Cum platesc | Livrare | Garantie | Termeni | Contact | Harta site Sitemap
Produs de Consultanta GDPR © Curs DPO ANPC: 021/9551

Euro Market prin Elmarcont srl © din 2009 Toate drepturile rezervate.Curs Dezvoltare Durabila COR 242232 Online | Rapid Transformational Therapy - RTT Therapy Ana's Therapy | Implementare ESG Raportare ESG Kit Esg |