Statii radio Iasi 590.00 Ron Statie radio CB TTi TCB 881H 25 watt Iasi S Dacia Service Iasi Duster


Statie Radio CB Iasi duster,dacia,service,iasi,original,piese,schimb,omologat,autorizat,agreeat,bras,caremil,revizii,logan,sandero,mcv,depozit,atelier,oferta,statie,statii,radio,iasi,tti,tcb,880h,25,25watt,,watt,881h,881, Magazinul de Statii Radio Iasi

Momementan activitatea comerciala a companiei pentru acest domeniu de activitate s-a incheiat. Atelierul de statii radio a fost desfintat. Acest site web ramane doar o prezentare informativa fara posibilitatea plasarii de comenzi. Va multumim pentu intelegere!

Ghid Statii Radio CB


Statii Radio


Statii radio de putere

In Romania legal aveti voie sa utilizati echipamente radio cb care emit MAXIM 4 WATTI. In cazul in care detineti echipamente (statii, amplificatoare)cu puteri mai mari de 4 watti, va recomandam sa le folositi doar in tarile unde acest lucru este permis, in caz contrar riscati sa fiti amendat contraventional.

Articole utile


Statie Radio Statie radio CB TTi TCB 881H 25 watt

Statie radio CB > Statie radio TTI > Statie radio CB TTi TCB 881H 25 watt
Statia radio CB TTi model TCB-880H cu o putere de 25 -30 Watt


Atentie: In Romania puterea maxima legala este de 4 watti

Model 2009 care cuprinde aceeasi paleta de functii ca si 880, insa de o calitate a executiei mai evidenta, odata cu puterea marita si astfel cu o arie de acoperire la emisie peste marea majoritate din cele existente pe piata, oferta de la TTI este mai mult decat atractiva.

La acest model spatiul necesar pentru amplasare e mai mare si neaparat ales si cu ventilatie, deoarece la partea din spate prezinta un radiator necesar racirii finalilor statiei. La montaj se va avea in vedere ca in imediata apropiere, sau chiar in contact direct, sa nu fie suprafete din material plastic, cu radiatorul statiei, astfel eliminandu-se riscul ca respectivele suprafete sa aiba de suferit in urma eliminarii caldurii.

Cu o antena calibrata si asezata pe mijlocul suprafetei de contact se pot realiza legaturi pe distante apreciabile, in conditii de claritate, fara paraziti si pierderea modulatiei. Vocea dumneavoastra se va auzi clar, fara distorsiuni, pe o arie mai mare, astfel in cazul informatiilor din trafic beneficiati de mai multe raspunsuri la intrebarile puse, receptorii fiind mai multi. In orice caz intrebati din aproape in aproape pentru a beneficia de informatii valabile si reale, iar in unele cazuri incercati o confirmare a mesajului in momentul in care aveti camp vizual cu sursa acestuia.

Nu incercati sa folositi statia cu un amplificator, deoarece il veti arde, puterea de intrare in acest caz depasind cu mult pe cea recomandata de majoritatea producatorilor de astfelde dispozitive. Recomandam folosirea unei antene cu castig mare, de ex. Megawatt 4000, pentru a folosi la adevarata putere acest model, care functioneaza excelent in orice conditii, atat timp cat au fost respectate conditiile de alimentare, montare si alegerea antenei.

Functii
40 Canale
Frecventa: 26.965MHz-27.405MHz
F3E(FM), A3E(AM)
Sitetizator: PLL Synthersizer
Temperatura de functionare: -10 to +55`C
Plug-in Type
Dimensiuni: 156(W) * 176(L)*51(H)
Greutate: 990g
Benzi multiple
Putere iesire: 4W
Mod de operare: A/ FM
BEEP TONE ON/OFF
Functie: T.O.T(Timer Out Time)
BACKLIGHT DIMMER
Canal de urgenta
Quick channel Up/Down
Scan
Keypad lock & remote lock
Iluminare albastra
4 Memory Controls
Functie PA

Specificatii tehnice
Putere iesire: Duty cycle 10% 4Watts @13.8V DC
Modulatie: AM : from 85% to 95%
FM : 1.8KHz +/- 0.2KHz
Frecventa: 300Hz to 3000Hz
Impedanta: 50 ohms, Unbalanced
Harmonic Suppression : Less than -36dBm
current rain : AM Full Mod. 1.6A Max.
Receiving system : Dual conversion superheterodyne
IF Frequencies: Double Conversion 1st 10.695MHz
0.5uV for 20dB SINAD in FM Mode

Aceasta statie necesita schimbarea benzii de frecvente initiala la utilizarea in diferite tari ale UE. Banda de frecventa acceptata pe tot teritoriul Europei este EC.Producator: TTi

12051 afisari

Etichete: tti, tcb, 880h, 25, 25watt, 25 watt, 881h, 881 h, 880 h, tti 880, statii, statie, radio, anti, radar, invizibil, cb, iasi, iasi

Comanda Statie radio CB TTi TCB 881H 25 watt cu livrare si montaj in Iasi

Pret 590.00 Ron
Pretul produselor nu include TVA deoarece compania noastra nu este platitoare de TVA


Comanda acum Statie radio CB TTi TCB 881H 25 watt

INFO LINE Statii Radio 0752 404 328
Ghid utilizare Statie Radio
Statie radio de putere
In Romania legal aveti voie sa utilizati echipamente radio cb care emit MAXIM 4 WATTI. In cazul in care detineti echipamente (statii, amplificatoare)cu puteri mai mari de 4 watti, va recomandam sa le folositi doar in tarile unde acest lucru este permis, in caz contrar riscati sa fiti amendat contraventional.
Statii Radio CB
- Accesorii pentru statii radio
- Statie radio CB
- Antene radio CB
- Auto - Accesorii electronice
Statii Radio Iasi
- Statie radio Albrecht
- Statie radio Magnum
- Statie radio Maxon
- Statie radio Midland
- Statie radio PNI
- Statie radio President
- Statie radio TTI
- Statii radio Bytrex
- Statiie radio Stryker
Informatii utile
- Demo live statii radio Iasi...
- Cum functioneaza noile radare ...
- Cum lucreaza antenele in gener...
- Gain sau Castigul unei antene ...
- SWR & Reflectanta la statii ra...
- Cum alegem antena pentru stati...

Atentionare comerciala: Pretul produselor este cel afisat pe site doar in conditiile in care acesta nu este cuprins in oferta saptamanii si nu este la vanzare la un alt pret (mai mic sau mai mare). Valabilitatea ofertei comerciale a produselor afisate pe site si cuprinse in oferta saptamanii este de 24 de ore de la prezentare si in limita stocului.

Cum cumpar/comand | Cum platesc | Livrare | Garantie | Termeni | Contact | Harta site Sitemap
Produs de Consultanta GDPR © Curs DPO ANPC: 021/9551

Euro Market prin Elmarcont srl © din 2009 Toate drepturile rezervate.Curs Dezvoltare Durabila COR 242232 Online | Rapid Transformational Therapy - RTT Therapy Ana's Therapy | Implementare ESG Raportare ESG Kit Esg |